Strelac

Strelčevi vole da rizikuju, a čak i kada se to ne ispostavi kao dobra odluka, brzo se oporavljaju i spremni su da se suoče sa novim izazovima. LJudi rođeni u ovom znaku se ne plaše promena, te sve što je novo predstavlja pravi izazov za njih.

Strelčevi sve vreme žive u vlastitom umu, odlično obrađuju sve informacije i posjeduju mnogo različitih mehanizama koje koriste u borbi sa stresom. 

Ako se Strelci nađu u teškoj situaciji nose se sa tim obično privatno, bez puno pompe i s puno verovanja da će sve biti u redu.

Foto: Profimedia

 

Ovan

Ovan je pun energije, vitalnosti i vrlo je aktivan na svim poljima. Po prirodi je znatiželjan i ambiciozan, pa će na svakom koraku nailaziti na priliku da napravi uspešan posao i zaradi novac.

Ono što Ovnove čini tako snažnima je to što se stalno stavljaju u teške situacije i tako su kroz metode preživljavanja postali jedan od najsnažnijih znakova, mentalno.

Iako su često i telom snažni, fizičko nije ništa u poređenju njihovim mentalnim zalihama.

Foto: Profimedia

 

Lav

Predstavnici ovog znaka imaju neverovatnu mentalnu izdržljivost i izdržaće test vremena svojom veštinom. Lav je dominantan i rođeni je vođa i, shodno tome, neuspeh za njega nije opcija.

NJihov najbolji kvalitet je harizma kojom zrače i odlučnost da u svemu budu najbolji.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".