RASHLADITE SE UZ "SLANIŠ": Da li biste probali sladoled sa ukusom majoneza ili kečapa? (VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2022. u 00:54

ŠIROM sveta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji, kao i kornet, u crno, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara, pa je došao red i na ukus pasulja.

РАСХЛАДИТЕ СЕ УЗ СЛАНИШ: Да ли бисте пробали сладолед са укусом мајонеза или кечапа? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Najnoviji projekat britanskih sladoledžija za najtoplije leto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, pre možete naći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim „Hajnc“ majoneza i kečapa, tu je i ukus pečenog pasulja.

Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela. Kupci su bili uzbuđeni što su probali neobične ukuse sladoleda, zapakovanih u tradicionalna pakovanja, sa originalnom markom kečapa i majoneza.

- Došli smo rano jutros, bili smo uzbuđeni kada smo čuli i morali smo da dođemo i probamo sve ove neverovatne ukuse - kaže mušterija. - Mislim da je najčudniji, verovatno kečap i pečeni pasulj. To je najneobičnija stvar koju biste ikada zamislili.

Planirano je da ovaj hrabar poslastičarski projekat traje do 28. avgusta, a jedna od zaposlenih naglašava da su zalihe predviđene za šest nedelja prodali za samo četiri dana i da već imaju redovne potrošače. 

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)