REKLI "DA" U AUTOBUSU: Nesvakidašnje venčanje Jovane i Gorana, na mestu gde su se upoznali - kao vozač i putnik (VIDEO)

Novosti online

06. 07. 2022. u 20:09

MEŠTANE sela Sefkerin u opštini Opovo iznedadilo je nesvakidašnje venčanje na koje su se odlučili mladenci Goran i Jovana Stanivuk.

РЕКЛИ ДА У АУТОБУСУ: Несвакидашње венчање Јоване и Горана, на месту где су се упознали - као возач и путник (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Oni su se nakon venčanja u crkvi, u pratnji svatova uputili u autobus koji je bio parkiran ispred crkve gde ih je čekala matičarka da obave i građansko venčanje. Srećni mladenci su sudbonosno "da" kojim su stupili u brak, izgovorili u autobusu.

Uprkos tome što je u pitanju autobus venčanje je proteklo u veseloj atmosferi. Unutra su bili kumovi, najbliži rođaci, muzika, fotografi i snimatelji, dok su ostali svatovi sve to pratili sa stanice, ispred autobusa.

Mladenci rekli, ideja je bila Jovanina. Njih dvoje su se upoznali i zavoleli u autobusu.

- Ideja je bila moja jer smo se upoznali u autobusu - kaže Jovana, a Goran dodaje da je inače vozač autobusa:

- Ja sam vozio na relaciji Pančevo - Opovo i ona je išla kao putnik, a često smo se zajedno vraćali s posla kao putnici i tako je sve krenulo. Uvek treća smena, uvek isti polazak, isto vreme i sin nam se rodio u isto vreme kad polazi autobus iz Opova u 3:20 sati - potvrđuje Goran.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Koje navike vam mogu skratiti, a koje produžiti životni vek