JEDAN BROJ JE BIO KLJUČAN: Muškarac iz Merilenda uzeo slobodan dan i zaradio 100.000 evra

Novosti onlajn

01. 05. 2022. u 23:27

PEDESETOSMOGODIŠNjI muškarac iz Merilenda prošlog meseca je odlučio da uzme slobodan dan kada je osvojio 100.000 na lutriji nakon što je nasumično kupio igre na sreću.

ЈЕДАН БРОЈ ЈЕ БИО КЉУЧАН: Мушкарац из Мериленда узео слободан дан и зарадио 100.000 евра

Foto AP

Neidentifikovani muškarac, koji radi na gradilištu, shvatio je da ne mora da ide na posao i odlučio je da uzme slobodan dan, navodi se u saopštenju zvaničnika Lutrije Merilend, prenosi Blic.

On je svratio je u prodavnicu gde je kupio tri karte igre na sreću.

- Dok je igrao jednu od igara koja košta deset dolara, primetio je da se broj deset pojavljuje na svakoj liniji tako da je osvojio svaku nagradu koja je bila prikazana pored tog broja - navodi se u saopštenju.

Nakon što je shvatio da je pobedio, otišao je da saopšti dobre svojoj porodici koja je bila jako srećna zbog njega. Nekoliko dana kasnije u Baltimoru je uspeo da dobije svoju nagradu.

Pobednik planira da ode na odmor i da se brine o svojim najmilijima sa svojim novopronađenim bogatstvom, a prodavnica u kojoj je kupio igre trebalo bi da dobije 1.000 dolara.

BONUS VIDEO: 

LANSIRANjE "KALIBRA": Rusi objavili snimak udara na ukrajinske položaje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)