PROFESORI FAKULTETA RADIĆE NACIONALNE UDŽBENIKE: Sastanak rektora Vladana Đokića i Mladena Šarčevića

Lj. Begenišić

08. 02. 2023. u 13:57

REKTOR Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić i prorektor za nastavu prof. dr Dejan Filipović razgovarali su sa direktorom Službenog glasnika Mladenom Šarčevićem o mogućim oblicima saradnje od interesa za obe ustanove.

ПРОФЕСОРИ ФАКУЛТЕТА РАДИЋЕ НАЦИОНАЛНЕ УЏБЕНИКЕ: Састанак ректора Владана Ђокића и Младена Шарчевића

Univerzitet u Beogradu

- Šarčević je najavio da će u proceduri izrade nacionalnih udžbenika stručnjaci Univerziteta u Beogradu imati ključnu ulogu, zajedno sa kolegama sa ostalih univerziteta u Srbiji i iz Srpske akademije nauka i umetnosti - saopštio je Univerzitet u Beogradu.

Rektor Đokić upoznao je svog sagovornika sa planom za svečano obeležavanje velikog jubileja - 215 godina Univerziteta u Beogradu, kojim je predviđeno i objavljivanje do sada najobimnije monografije o Univerzitetu, u vezi sa kojom bi podrška Službenog glasnika mogla da bude veoma značajna.

Načelno je dogovoreno da će fakulteti ubuduće imati najbolje uslove u oblasti izdavaštva upravo u Službenom glasniku, te da će određeni prostori koji poseduje ovo državno preduzeće širom Srbije biti organizovani u svojevrsne studentske klubove i čitaonice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna