NAJBOLJI KONSULTANTI NA SVETU: Veliki uspeh studenata Ekonomskog fakulteta u Beogradu

B.B.

31. 01. 2023. u 15:14

STUDENTI druge godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu - Ilda Đukić, Mina Tomić, Petar Ilić i Mihajlo Šipić su najbolji konsultanti na svetu. Oni su pobednici međunarodnog takmičenja „High Bridge Global Case Competition 2023” .

НАЈБОЉИ КОНСУЛТАНТИ НА СВЕТУ: Велики успех студената Економског факултета у Београду

Pobednički tim Ekonomskog fakulteta

 Na takmičenju je učestvovalo više od 1.000 učesnika raspoređenih u preko 300 timova. Sudije su iz prve runde takmičenja odabrale 16 timova za prolazak u polufinale među kojima je bio i tim studenata našeg fakulteta koji je imao zadatak da osmisli i plasira on-boarding trening za novozaposlene pripadnike generacije Z. Nakon uspešno savladanog polufinala i plasmana u finale, tim je prezentovao rešenje ispred panela ex-MBB konsultanata. Detaljna analiza i rešenje su ih doveli do prvog mesta na globalnom takmičenju.

- Naša najveća prednost je detaljan pristup uz opsežno istraživanje - kaže Ilda Đukić. - - Želeli smo da dodamo vrednost tako što nismo dali generalnu preporuku, već razradili detaljan plan njene realizacije, od samih veština do rasporeda aktivnosti i partnera sa kojima će akademija sarađivati kako bi integrisala veštačku inteligenciju u svoj program obuke. Ono što je posebno oduševilo sudije bila je detaljna analiza troškova, koja nam je zajedno sa kreativnošću našeg rešenja i kvalitetom prezentovanja, na kraju donela pobedu.

Tim uskoro počinje sa novim pripremama za takmičenja koja ih očekuju u narednom periodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)