Mobilni > Vesti > Aktuelno

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Ovako izgleda izrešetani Radoje Zvicer dok leži na bolničkoj postelji: Ne zna se da li će vođa kavačkog klana preživeti

Novosti online/Z.U. | 29. maj 2020. 12:02

Ukrajinski portal "Detektiv-info" objavio je uznemirujuće fotografije kako Radoje izgleda dok je u bolničkoj postelji

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Ovako izgleda izrešetani Radoje Zvicer dok leži na bolničkoj postelji: Ne zna se da li će vođa kavačkog klana preživeti

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer(38) još uvek je u bolici i lekari ne mogu da procene da li će on preživeti, ali tvrde da je za sada stabilno. Ukrajinski portal "Detektiv-info" objavio je uznemirujuće fotografije kako Radoje izgleda dok je u bolničkoj postelji.

Ukrajinska policija koja radi na rasvetljavanju pokušaja ubistva navodnog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera (37) pored dva Srbina i dva Crnogorca koji se dovode u vezu sa atentatom, uhapsili su i svog kolegu Rostislava Černobrivija, višeg narednika ukrajinske policije.

Službenik nacionalne policije, kako navode, uhapšen je tokom akcije specijalaca koji su posle pucnjave u Odesi lisice na ruke stavili srpskim državljanima Milanu Brankoviću (31) i Petru Jovanoviću (46), kao i Crnogorcima Emilu Tuzoviću (30) i Stefanu Đukiću (30). Sumnja se da im je policajac davao logističku podršku i odavao informacije od kako su početkom maja ušli u Ukrajinu.Dvojica osumnjičenih uspela su da pobegnu, i za njima se još uvek traga. Zvicer koji je pogođen sa tri hica u grudi je u teškom stanju i bori se za život.

Nazad na rubriku