Mobilni > Vesti > Aktuelno

Po Šumadiji prodavao drogu, zelenašio i pljačkao po Beogradu: Ovo je Mladen Novaković Tocilo, uhapšen zbog 77 kilograma heroina (FOTO)

Z. U. - J. D. Lj. | 14. novembar 2019. 22:02

Novaković se sumnjiči da je vođa ove organizovane kriminalne grupe, a vrednost oduzetih narkotika se procenjuje na pet miliona evra

Po Šumadiji prodavao drogu, zelenašio i pljačkao po Beogradu: Ovo je Mladen Novaković Tocilo, uhapšen zbog 77 kilograma heroina (FOTO)

MLADEN Novaković zvani Tocilo (37), iz Amerića kod Mladenovca, uhapšen je u četvrtak sa još dvojicom saučesnika u akciji policije u kojoj je zaplenjeno rekordnih 77 kilograma najčistijeg heroina i pola kilograma kokaina. Novaković se sumnjiči da je vođa ove organizovane kriminalne grupe, a vrednost oduzetih narkotika se procenjuje na pet miliona evra.

Pročtiajte još - Drogu nabavljali iz Turske, prodavali je širom Srbije: Pogledajte akciju policije u kojoj je zaplenjeno skoro 80 kilograma heroina (FOTO+VIDEO)

Međutim, Mladen Novaković je stari znalac policiji. Nekoliko puta je do sada hapšen. Jula 2012. "lisice" su mu stavljene zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je duže vreme u Šumadiji prodavala drogu. Privođen je i 2008. i to zbog zelenašenje i pljački po Beogradu.

Osuđen je na četiri i po godine zatvora, ali je pušten na slobodu do pravosnažnosti presude. U oktobru 2010. ponovo je uhapšen, a policija ga je teretila da je organizator osmočlane bande, koja je pljačkala benzinske pumpe, menjačnice, zlatare, ali i transport novca.

Foto MUP

Nazad na rubriku