Mobilni > Vesti > Aktuelno

Nesvakidašnji događaj u cetinjskoj bolnici: Porodile se tri sestre, za dva sata na svet donele ČETVORO dece!

V.K. | 08. novembar 2019. 14:40

Najsrećnija u celoj ovoj priči je Mara Mugođa, koja je za samo par sati dočekala četvoro unučadi

Nesvakidašnji događaj u cetinjskoj bolnici: Porodile se tri sestre, za dva sata na svet donele ČETVORO dece!

ZA samo dva sata u cetinjskoj bolnici tri rođene sestre, Podgoričanke - Olivera Mugoša Midžor, Jasna Rakočević i Jelena Vukčević, od koji su dve bliznakinje, rodile su četvoro dece, jer je jedna od bliznakinja dobila blizance. Ova radosna vest za tren obišla je Crnu Goru i region.

PROČITAJTE I:
Crnogorci se plaše novih padavina

Na svet su došli Stefana, Darija, Uroš i Anja, i to baš na veliki hrišćanski praznik - Mitrovdan! Svi su odlično i mame i bebice, a radost nije mogla sakriti ni baka Mara Mugoša, koja je po saznanju kazala:

- Ja sam najsrećnija majka i baka na svetu! Ne znam gde sam, ni na nebu ni na zemlji! Blago meni! Puna kuća. Od kćerke Jelene već imam jednu unuku Mariju, koja će uskoro napuniti tri godine - kazala je presrećna Mara.

Veselo je bilo i u ginekološkom timu koji je predvodio dr Predrag Jovović.

- Porođaji su protekli uredno, a porodilje i njihova deca su takođe dobro - kazao je Jovović.

Oglasila se i direktorka Opšte bolnice "Danilo I".

- Naša bolnica i Ginekološko-akušersko odeljenje nastavilo je lepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Crne Gore i Cetinja - kazala je Radojičić.

Foto privatna arhiva
Ovaj događaj "zapalio" je društvene mreže i gotovo da nema čoveka koji im nije poželeo sreću. Porođaj u cetinjskoj bolnici samo je vratio sećanja vremešnih Cetinjana kako je nekada natalitet u tom prestonom gradu cvetao. Da nije porodilja iz drugih delova Crne Gore ili regiona, pitanje je koliko bi se čuo plač novorođenčadi podno Lovćena.

TRADICIJA

DOKTORKA Sonja Radojičić rekla je da se ovim nastavlja tradicija iz porodice tri porodilje, da iako su stanovnice Podgorice, porađaju se u cetinjskoj bolnici.

Nazad na rubriku