Mobilni > Vesti > Aktuelno

PARTIZAN SE POJAČAVA: Tri potpisa u jednom danu

N.I. | 12. jun 2019. 23:31

Posle Dinge, u redove crno-belih dolaze Aleksandar Lutovac, Periša Pešukić i Igor Vujačić

PARTIZAN SE POJAČAVA: Tri potpisa u jednom danu

SAVO Milošević će u petak okupiti fudbalere Partizana na početku priprema za novu sezonu, a crno-beli su danas u roku od nekoliko sati postali jači čak za trojicu novajlija.

Nema sumnje da je najzvučnije ime Aleksandar Lutovac (21), mladi reprezentativac Srbije i dojučerašnji kapiten Rada. Ovaj napadač je dobio spor pred Arbitražnom komisijom Fudbalskog saveza Srbije zbog neisplaćenih zarada i raskid ugovora sa klubom sa Banjice. Lutovac je inače prošao omladinsku školu Crvene zvezde i Rada, za koji je igrao poslednje četiri godine.

PROČITAJTE JOŠ: ZA GOMEŠA ČETIRI MILIONA: Al Ahli zainteresovan za napadača Partizana

A iz Crne Gore u Partizan stižu dvojica fudbalera, desni bek Periša Pešukić koji je došao iz podgoričke Budućnosti za 90.000 evra i potpisao je četvorogodišnji ugovor, a iz Zete iz Golubovaca došao je štoper Igor Vujačić, koji ima pet nastupa za mladu reprezentaciju Crne Gore i stigao je kao slobodan igrač.

Partizan naravno ne namerava da se zadrži na samo ovim imenima pa treba očekivati još nekoloko odlazaka i dolazaka u Humsku 1 pre odlaska na pripreme i pre starta kvalifikacija za Ligu Evrope. Pomenutoj trojici igrača još ranije se priključio Dominik Dinga koji je stigao iz ruskog Urala i biće pojačanje u odbrani našeg osvajača Kupa.

PROČITAJTE JOŠ ISPUNjENA ŽELjA MILOŠEVIĆA: Dinga u Partizanu

Biće zanimljivo u subotu u "Zemunelu" jer bi prema poslednjim informacijama Savo Milošević na prozivci mogao da ugleda i najskuplje pojačanje Sejdubu Sumu koji se u svom prvom pokušaju u Partizanu nije baš najbolje snašao.

Nazad na rubriku