Mobilni > Vesti > Aktuelno

NOVI NAPAD NA SRBE U HRVATSKOJ: Maskirani presreli sezonskog radnika i "dali" mu 24 časa da napusti Dubrovnik

Novosti online | 12. jun 2019. 19:55

Sezonskog radnika (34) iz Trebinja, zaposlenog kao konobar u jednom dubrovačkom restoranu, navodno je tokom noći napala grupa muškaraca

NOVI NAPAD NA SRBE U HRVATSKOJ: Maskirani presreli sezonskog radnika i

Sezonskog radnika (34) iz Trebinja, zaposlenog kao konobar u jednom dubrovačkom restoranu, navodno je tokom noći napala grupa muškaraca.


Kako piše "Dubrovački dnevnik" pozivajući se na neimenovane pouzdane izvore, nekoliko ljudi dočekalo ga je s "fantomkama" navučenim preko lica, a poručili su mu da ima 24 sata da napusti Dubrovnik, što je on i učinio.


Identitet napadača nije poznat, a izvor tvrdi da se radi o članovima "Torcide".


PROČITAJTE JOŠ: BRUTALNO PRETUČENI SRBIN PREMINUO U RIJECI: Prebijan čak i kad je izgubio svest, nedeljama se borio za život (FOTO)


Portal takođe navodi da se u Dubrovniku priča da je konobar uboden nožem, ali i navodi da se tako nešto ipak nije dogodilo, iako su napadači navodno imali nož.

Napadnuti konobar je navijač Crvene zvezde, a na ruci ima tetovažu navijačke grupe "Delije", koju je prikrio zavojem. Mladić navodno nije imao nikakve nacionalističke ispade, niti je pravio probleme bilo koje vrste. Ranije je radio i u Zagrebu.


PROČITAJTE JOŠ: Puštena oba napadača na Srbe u Supetru


Slučaj nije prijavljen Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i zasad nema detaljnijih informacija o tome da li je pokrenuta istraga.


Podsetimo, ove nedelje u Supetru na Braču napadnuti su srpski sezonci, nakon što su napadači čuli neke od njih kako govore srpskim akcentom.


(nezavisne.com)

Nazad na rubriku