NJEGA JE VOLELA PRE VOJINA: Malo ko zna da je ovaj reditelj bio velika ljubav Slobode Mićalović (FOTO)

Novosti online

19. 04. 2021. u 19:53

LjUBAVNI život Slobode Mićalović oduvek je bio, do određene mere, obavijen velom misterije. Ipak, poznato je da je pre nego što je uplovila u bračne vode sa Vojinom, glumica ljubila ovog muškarca.

ЊЕГА ЈЕ ВОЛЕЛА ПРЕ ВОЈИНА: Мало ко зна да је овај редитељ био велика љубав Слободе Мићаловић (ФОТО)

Foto: Novosti/I.Marinković

Sloboda Mićalović sada uživa u srećnom i skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem. Daleko od radoznalih očiju javnosti i skandala supružnici uživaju u svojoj oazi mira, ipak, pre nego što je stupila u brak sa Vojinom, popularna glumica ljubila je proslavljenog reditelja poznatog po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima.

Foto M. Obradović

Tekst potpisa

Sloboda je svojevremeno uživala u ljubavi sa rediteljem Jugom Radivojevićem, nakon rastanka sa njim, uplovila je u emotivnu vezu sa Vojinom, a potom i u bračnu zajednicu. Iako se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe komentariše svoj privatni život, Jug se u jednom od intervjua dotakao svoje bivše devojke, Slobode, te otkrio šta misli o popularnoj glumici:

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene i u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugim - svojevremeno je ispričao Jug Radivojević.

Reditelj Jug Radivijević u braku je sa glumicom Milenom Vasić, a par ima i zajedničkog sina.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad