ŠESNAESTO IZDANJE BEOGRADSKE INTERNACIONALNE NEDELJA ARHITEKTURE: U fokusu Beogradska škola stanovanja

V.Strugar

18. 03. 2021. u 18:24

NOVO izdanje Beogradske internacionalne nedelje arhitekture , BINA, biće održano od 22. aprila do 20. maja, u organizaciji Društva arhitekata Beograda i Kulturnog centra Beograda.

ШЕСНАЕСТО ИЗДАЊЕ БЕОГРАДСКЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНЕ НЕДЕЉА АРХИТЕКТУРЕ: У фокусу Београдска школа становања

Foto: Bina

U fokusu ovogodišnjeg BINA programa je “Beogradska škola stanovanja”, koja svojom širinom obuhvata brojne podteme (urbanistička rešenja, stambene sklopove, javne prostore, zelene površine, saobraćajna rešenja i komunikaciju, prateće funkcije, organizaciju stana, konstruktivne sklopove, materijalizaciju, detalje) bliske kako stručnjacima, tako i najširoj publici i neposrednim korisnicim tj. stanarima.

BINA se ove godine realizuje kroz četiri programske celine, a namera organizatora je da se kroz niz programskih formata - izložbi, predavanja, pratećih programa i tematskih šetnji, predstave kvalitetna ostvarenja koja su realizovana u oblasti arhitekture, sa posebnim osvrtom na Beograd i region, kao i na doprinos i domete koji su domaći arhitekti postigli u sferi savremenog stanovanja. Svi programi BINE su besplatni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere