NEVEROVATAN USPEH "DARE IZ JASENOVCA": Među 20 najgledanijih filmova za vikend u Americi

Novosti online

22. 02. 2021. u 12:05

FILM „Dara iz Jasenovca“ probio se u 20 najgledanijih u američkim bioskopima tokom proteklog vikenda.

НЕВЕРОВАТАН УСПЕХ ДАРЕ ИЗ ЈАСЕНОВЦА: Међу 20 најгледанијих филмова за викенд у Америци

Foto RTS

Iako se prikazuje samo u 21 bioskopu u SAD, „Dara iz Jasenovca“ dospela je na 20. mesto top liste filmova sa najvećom zaradom od prodaje bioskopskih ulaznica za vikend od 19. do 21. februara, objavio je Boksofismodžo, specijalizovani sajt koji prati posetu i prodaju ulaznica u SAD.

Poređenja radi, samo još jedan film iz prvih 20 prikazuje se u dvocifrenom broju bioskopa, „Naš prijatelj“, u 47.

Ostali filmovi prikazuju se u više stotina sala, a neki i u više od 2.000, dok se devet prvoplasiranih daje u više od hiljadu bioskopa.

„Dara iz Jasenovca“ proteklog vikenda zaradila je nešto manje od 4.000 dolara od prodatih ulaznica. Najgledaniji film, „Porodica Kruds: Novo doba“, zaradio je 1,7 miliona dolara tokom vikenda i prikazuje se u 1.890 bioskopa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju