PREMIJERNO BRITNOVE "ILUMINACIJE": Koncert kamernog orkestra SNP u Beogradskoj filharmoniji

V.V.S.

01. 12. 2022. u 13:47

CIKLUS pesama Bendžamina Britna "Les illuminations", uz kamerni orkestar Srpskog narodnog pozorišta i soprana Mariju Jelić, biće na repertoaru u subotu, 3. decembra, u Sali Beogradske filharmonije.

ПРЕМИЈЕРНО БРИТНОВЕ ИЛУМИНАЦИЈЕ: Концерт камерног оркестра СНП у Београдској филхармонији

foto:Marija Erdelji

Na programu će se naći i Britnova "Jednostavna simfonija" (Simple Symphony, op. 4) i upotpuniti ovo muzičko veče. Dirigent je Marčelo Motadeli iz Italije (koji u svojoj bogatoj biografiji ima zapažene nastupe i u operi u Tel Avivu, Rimskoj operi, operama širom Italije, Hrvatske, Rumunije) prvi put će dirigovati u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama