KORAK PO KORAK: Kako da elektronski nabavite kartu za pozorište

V.N.

01. 10. 2022. u 18:01

DANAS je gotovo sve moguće kupiti elektronski, pa tako i karte za pozorište. Većina teatara ima na svojim portalima opciju nabavke i plaćanja ulaznica, pa ako živite na drugom kraju grada ili jednostavno želite da što pre obezbedite mesto, to možete da uradite od kuće.

КОРАК ПО КОРАК: Како да електронски набавите карту за позориште

Foto: Shutterstock

Prvi korak  Da biste lakše izabrali predstavu za koju želite da kupite kartu možete da koriste opcije filtriranja. Klikom na sliku izaberite željenu scenu ili u padajućem meniju izaberite predstavu po kategorijama (Drama, Opera, Balet), a možete da koristite i naziv predstave. Ako ima slobodnih mesta kliknite na dugme KUPI na kome je ispisan i broj slobodnih ulaznica za prodaju.

Drugi korak  Ukoliko prethodno niste bili prijavljeni na sajt, nakon klika na dugme KUPI morate prvo da se prijavite kako biste nastavili sa kupovinom. Unesite mejl adresu i lozinku i kliknite na dugme prijavi se. Kada popunite podatke, pritisnite dugme registruj se. Tada će vam biti poslat mejl sa obaveštenjem da ste se uspešno registrovali, kao i lozinka za pristup sajtu. Posle toga vratite se na prethodni korak.

Treći korak  Na ekranu će vam se pojaviti izgled sale za predstavu koju ste izabrali. Mišem označite jedno ili više sedišta koja želite. Posle toga sa desne strane u polju "izabrali ste" biće prikazane ulaznice koje ste izabrali i iznos za naplatu. Posle toga idete na dugme poruči.

Četvrti korak  Ukoliko ste završili sa naručivanjem neophodno je da se saglasite sa uslovima kupovine i kliknite na "produži", na stranicu za plaćanje. Nakon klika na ovo dugme bićete preusmereni na stranicu banke sa formom za plaćanje. Unesite podatke sa kreditne kartice i potvrdite.

Peti korak  Po završetku transakcije dobićete izveštaj da li je plaćanje uspešno ili neuspešno. Ukoliko dobijete izveštaj da je plaćanje neuspešno, probajte ponovo da poručite iste karte ako ste sigurni da vam je kartica ispravna i da ima dovoljno sredstava na njoj. Ako je plaćanje bilo uspešno dobićete kratku informaciju o tome. Posle kupovine stići će vam na mejl adresu sa QR kod sa kojim možete ući na predstavu bez dolaska na blagajnu i štampanja ulaznica. Taj mejl možete da pošaljete i drugoj osobi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGRADA STEVAN TOTOROVIĆ ZA MIRJANA MILOVANOVIĆ: Na Pogledima 2024 pohvaljeni Veroljub Naumović, Danilo Paunović i Marija Aranđelović