"FELIKS I DORIS" NA TURNEJI: Duodrama "Madlenijanuma" tokom jula u Srbiji i Republici Srpskoj

V.V.S.

30. 06. 2022. u 16:09

NA kraju sezone "Madlenijanum" organizuje mini-turneju jedne od poslednjih dramskih premijera, komedije Bila Menhofa "Feliks i Doris", u režiji Olje Đorđević. U ovoj duodrami igraju Vanja Milačić i Vladimir Grbić.

ФЕЛИКС И ДОРИС НА ТУРНЕЈИ: Дуодрама Мадленијанума током јула у Србији и Републици Српској

foto:Zoran Škrbić

Prvo gostovanje je 4. jula u Vrnjačkoj Banji, sledi Bajina Bašta, a potom Banjaluka i Kozarska Dubica. U središtu priče je jedna sasvim obična noć sa spletom slučajnih i čudnih okolnosti koje će pokrenuti neobičnu ljubavnu vezu dvoje usamljenih i neshvaćenih ljudi u velikom gradu.

Odnos neobičnog para, njihovi sudari i pomirenja, rastanci i ponovna spajanja u mučnom i komplikovanom međusobnom prilagođavanju, i najzad otkriće ljubavi koja poravnjava sve razlike - siže je komedije "Feliks i Doris", čija je premijera bila krajem prošle godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)