NEVOLJE ZALJUBLJENE ĐURĐICE: Stiže nam nova serija "Mala supruga", po motivima dela Mir-Jam

Jl. B.

03. 07. 2022. u 16:40

JOŠ jedno delo čuvene srpske spisateljice Mirjane Jakovljević, popularne Mir-Jam, uskoro stiže na male ekrane.

НЕВОЉЕ ЗАЉУБЉЕНЕ ЂУРЂИЦЕ: Стиже нам нова серија Мала супруга, по мотивима дела Мир-Јам

Saša Joksimović, Tamara Radovanović i Nikola Malbaša, Foto Aleksandar Krstović

Novu seriju "Mala supruga" pratićemo od 4. jula, radnim danima, od 20.00, na Prvoj, a od 11. jula, biće emitovane po dve epizode. Mada je nastala prema romanu iz epohe, radnja ove snažne melodrame sa elementima trilera i noara smeštena je u sadašnje vreme.

Scenario potpisuju dramaturg Aleksandar Radulović i Aleksandra Kostadinović, režija je poverena Rastku Tadiću i Strahinji Saviću, a za produkciju je zadužena kuća Innovative. Još traje snimanje stotinu epizoda koje će intrigama, ljubavnim čarima i zamršenim porodičnim odnosima "začiniti" vrele letnje dane pred nama.

Milica Burazer i Srna Đenadić, Foto Aleksandar Krstović

Glavna junakinja je Đurđica (Srna Đenadić), otmena i lepa devojka odrasla u Nemačkoj, koja sada sa majkom Marom (Anika Milićević) živi u malom mestu u Vojvodini, u velelepnoj kući sa bazenom koju je sagradio njen pokojni otac.

- Đurđica je čedna, naivna, nevina, iskrena devojka, dobrog srca. Ta neiskvarena devojka živi u knjigama i veruje u ljubav na prvi pogled. Prosto je neverovatno da u današnje vreme postoje takvi ljudi. To je retko. Zadatak je odigrati lik nekoga ko nije glup, a pun je ljubavi i dobrote prema svima, čak i prema onima koji je povređuju - objašnjava za "TV novosti" Srna Đenadić.

Đurđicin život odvija se u monotoniji sela sve dok se neočekivano ne zaljubi u Branka (Nikola Malbaša), doktora u lokalnom domu zdravlja. Baš tada, Branko se suočava sa velikim problemom starijeg brata Sime (Saša Joksimović), koji je od zelenaša pozajmio 100.000 evra. Branko želi da pomogne bratu da vrati dug, ali u tome ne uspeva sve dok mu Đurđica ne ponudi novac. Branko vraća Simin dug, ali tada se pojavljuje opasni Miodrag Hadži Orlović (Zoran Ćosić), koji uslovljava mladog doktora da se oženi zaljubljenom Đurđicom. Branko nevoljno pristaje i odluku o ženidbi saopštava fatalnoj Nadi (Tamara Radovanović), sa kojom je u dugogodišnjoj tajnoj vezi... Ovako počinje uzbuljiva serija o dve žene i muškarcu raspetom u ljubavnom trouglu, prepuna strasti, uzbuđenja i izneverenih očekivanja. Istovremeno sa ljubavnim pričama, razvijaju se i tajni događaji iz prošlosti dve porodice, koji objašnjavaju iznenadni dolazak misterioznog Hadži Orlovića kod Đurđicine majke Mare.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)