ŠOK I PAŠA OTIMAJU BOGATAŠE: Druga sezona popularne krimi-drame "Klan" stiže 2. jula na Superstar TV

Jl. B.

02. 07. 2022. u 08:38

POSLE odlično prihvaćene prve sezone serije "Klan", reditelja i scenariste Slobodana Skerlića, vreme je za dugo očekivani drugi ciklus.

ШОК И ПАША  ОТИМАЈУ  БОГАТАШЕ: Друга сезона популарне крими-драме  Клан стиже 2. јула на Суперстар ТВ

Foto Petar Milošević

Novih osam epizoda, u produkciji kuća "Fajerflaj" i "Telekom Srbija", stiže 2. jula, vikendom, u 21.00, na Superstar TV.

Nastavak popularne krimi-drame donosi uzbudljive priče o usponu mafijaškog klana koji predvode Šok i Paša. Oni, zahvaljujući dilovanju droge i ubistvima članova suparničkih grupa, sve krupnijim koracima napreduju u kriminalnoj hijerarhiji. Ovog puta, glavni likovi imaju novi izvor zarade - otmice bogataša i političkih neistomišljenika.

Motivisani novcem i prestižom, nezaustavljivi u gramzivosti i pohlepi, vođe klana, koje i u ovoj sezoni tumače Aleksandar Dimitrijević (Šok) i Nedim Nezirović (Paša), postepeno usavršavaju novi "poslovni model". U tome im, silom ili milom, pomažu saučesnici iz policije, zdravstva i politike, kao i namerni i slučajni jataci.

- Klan će se baviti otmicama, ali ne smem da vam kažem čijim jer praksa klana je da ne priča o poslu. Jedan od otetih će podsećati na nekoga koga svi poznaju. Prva sezona se završava tako što Šok i Paša dobijaju legitimacije od Službe državne bezbednosti.

Aleksandar Dimitrijević i Milena Božić, Foto Fajerflaj

Ljudi kao što su njih dvojica nikako ne smeju da imaju legitimacije SDB. Ne smeju da budu neko ko se pita za nešto u državi. Čitava drama ove serije i jeste u tome što oni u jednom trenutku pomisle da su jači od države - ističe za "TV novosti" Aleksandar Dimitrijević.

Da li će jedna od priča biti o otmici čuvenog biznismena Milorada Miškovića, za sada još nije otkriveno.- Dok smo snimali seriju i ulazili u nju sa umetničke strane, novine su bile preplavljene situacijama koje su identične onima u prvoj sezoni. Želeo bih da ovo što je naša fikcija nikada ne bude stvarnost i da nove generacije na ovo što radimo gledaju kao na ružnu prošlost - priča za naš list Nedim Nezirović.

Nedim Nezirović, Foto Fajerflaj

U nastavku uloge tumače i Dejan Karlečik, Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Feđa Štukan, Uroš Jovčić, Miloš Petrović Trojpec, Gorica Popović, Ljubinka Klarić, Milena Božić, Anđela Popović i drugi.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere