JUN JE PRAVO VREME ZA "HAVAJE" : Premijera najnovijeg spinofa serijala "Mornarički istražitelji"

N. D.

11. 06. 2022. u 13:45

NAJUSPEŠNIJI serijal na svetu, "Mornarički istražitelji", spinofom "Havaji", koji se na kanalu Foks premijerno prikazuje od 13. juna, nastavlja se na prelepim plažama "Aloha države".

ЈУН ЈЕ ПРАВО ВРЕМЕ  ЗА ХАВАЈЕ : Премијера најновијег спинофа серијала Морнарички истражитељи

Foto Foks

Džejn Tenant prva je žena na čelu ekipe "Mornaričkih istražitelja" sa sedištem u Perl Harboru, i ona će nam sa svojim timom u 23 epizode novog serijala (od ponedeljka do četvrtka u 21.00) biti "turistički" vodič kroz mračno naličje ovog Raja na Zemlji.

Do pozicije glavnog inspektora Džejn je stigla zahavljujući ambiciji, samopouzdanju i strategiji, boreći se sa sistemom koji se odupirao ideji o ženi na čelu policijske jedinice na svakom koraku. Ipak, sa titulom Džejn nije dobila i priliku da odahne od te borbe. Kao vođa, ranjivija je nego ikada. Prinuđena da balansira između profesionalnih dužnosti, porodičnih obaveza i odanosti svojoj državi, Džejn Havaje ne doživljava na isti način kao i hiljade turista koji prodefiluju ovom svetski poznatom destinacijom. Za nju, Havaji su poligon za zločine, baš kao i za policajce u bilo kom drugom delu sveta.

Džejnina svakodnevnica protiče u istraživanju nerešenih slučajeva, koji često uključuju vojno osoblje, ugrožavanje državne bezbednosti i misterije na osunčanim plažama tropskog raja. Za uživanje na pesku nema previše vremena, jer ona, za razliku od bezbrižnih turista, zna da zlo nikada ne odmara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije