KRAJEM GODINE NASTAVAK ČUVENE SAGE: Stiže novi "Avatar"

A.P.

10. 05. 2022. u 15:18

NEDAVNO je otkriveno da će dugoočekivani nastavak čuvene sage Džejmsa Kamerona "Avatar: Put vode" imati premijeru 15. decembra, a sada je objavljen i prvi trejler koji već beleži milionske preglede.

КРАЈЕМ ГОДИНЕ НАСТАВАК ЧУВЕНЕ САГЕ: Стиже нови Аватар

Foto Promo

Film o čudesnim stanovnicima zemlje Pandore prikazuje nova bića - ribe koje lete, Na'vi narod i građanski rat među njima. Zoe Saldana će ponoviti ulogu Na'vi princeze Nejtiri, a Sem Vortington se takođe vraća kao čovek koji je postao Na'vi, Džejk Sali. Smešten više od decenije nakon događaja iz prvog filma, "Avatar: Put vode" priča priču o porodici Sali (Džejku, Nejtiri i njihovoj deci), nevolji koja ih prati i bitkama koje vode da bi ostali živi.

Originalni "Avatar" iz 2009. bio je prvi film koji je premašio magičnu brojku od dve milijarde dolara zarade na blagajnama. Od premijere do aprila 2019. godine držao je i rekord sa najvećom ostvarenom zaradom, kada ga je prestigao film "Osvetnici: Kraj igre". Međutim, zahvaljujući prošlogodišnjem ponovnom prikazivanju u kineskim bioskopima, "Avatar" se vratio na prvo mesto, na kom stoji i danas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati