NOVO IZVOĐENJE "ZLATNE RIBICE": U Pozorištu Puž obnovili Cacinu predstavu 

V. N.

15. 04. 2022. u 06:45

PO tekstu Branka Milićevića Kockice (i nekadašnjoj režiji Slobodanke Cace Aleksić) 15. aprila je premijerna obnova predstave "Zlatna ribica" u Pozorištu "Puž".

НОВО ИЗВОЂЕЊЕ ЗЛАТНЕ РИБИЦЕ:  У Позоришту Пуж обновили Цацину представу 

Foto "Puž"

Kako najavljuju u malom teatru, šašavi profesor klavira Mika Komika pokušava da održi predavanje iz teorije muzike, ali da to izvede - nema teorije. Naime, nastaje zavrzlama sa dečijim horom u kome pravi muzički šou postaje prava bajka. Jedna mama postaje beba, jedan tata postaje očajan, jedan profesor postaje nemoćan, jedna nevaljala ćerka postaje dobra, a jedna zlatna ribica ispunjava tri zlatne želje. Na žalost, tri želje ne rešavaju problem, ali na sreću, problem rešava muzika - vitamin za dušu.

U predstavi igraju Đorđe Kreća, Dragana Dabović, Davor Perunović, Branko Kockica (kao specijalni gost), animaciju je radio Predrag Filipović, glas pozajmila Svetlana Bojković, a učestvuju i deca iz hora "Puževi Pužići". Scenografiju potpisuje Kristina Vujović, a kostime Jelena Stokuća. Predstava će biti na repertoaru i u naredna dva dana, i to u dva termina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a