HERKUL POARO REŠAVA MISTERIJU NA NILU: Čuveni roman Agate Kristi od 10. februara na velikom platnu

D.B.M.

01. 02. 2022. u 17:54

JEDNA od najvećih misterija s putovanja Agate Kristi uskoro dolazi na veliko platno. Nakon savremene ekranizacije "Ubistva u Orijent ekspresu", u bioskope od 10. februara stiže i film "Smrt na Nilu".

ХЕРКУЛ ПОАРО РЕШАВА МИСТЕРИЈУ НА НИЛУ: Чувени роман Агате Кристи од 10. фебруара на великом платну

FOTO: Promo

Reditelj i glavni junak filma - Kenet Brana ovog puta je priču iz pera Agate Kristi koja je inspirisana njenim putovanjem u Egipat, preselio na parobrod Karnak i uz čuvenu rečenicu: "Ja sam detektiv Herkul Poaro i pronaći ću ubicu" poručuje svima da niko nije siguran, sve je podložno preispitivanju i da bežanje nije moguće.

Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do karaj ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

U ulogama tajanstevnih, misterioznih i mutnih putnika na parobrodu našli su se Gal Gadot, Armi Hamer, Rouz Lesli, Rasel Brend i Ema Maki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)