Sutra u "Večernjim novostima" dodatak TV NOVOSTI

Novosti online

20. 01. 2022. u 13:30

ČITAOCE „Večernjih novosti“ petkom očekuje najsadržajninji dodatak o tv programu. U novom broju „TV Novosti“ pročitajte:

Сутра у Вечерњим новостима додатак ТВ НОВОСТИ

V.N.

  • USKORO serija „Pad“ po knjizi „Godina prođe, dan nikad“ Pre deset godina, Žarko Laušević je svoju impozantnu i tragičnu životnu priču pretočio u knjigu „Godina prođe, dan nikad“ koju je objavila Kompanija „Novosti“. Sada je sve izvesnije da ćemo uskoro gledati seriju „Pad“ o životu čuvenog umetnika koga će igrati Milan Marić. Scenario je gotov, a snimanje bi trebalo da počne na proleće.
  • Vučić Perović o serijama „Čudne ljubavi“ i „ Nečista krv“, rodnom Kotoru… Mladog Vučića Perovića brzaci glumačkih voda više su vukli nego morske struje, mada je odrastao na obali Bokokotorskog zaliva. Posle tri godine na Pomorskom fakultetu, iz prvog pokušaja upisao je glumu na FDU u Beogradu. Za sutrašnji broj „TV Novosti“ priča o serijama u kojim glumi, Borisavu Stankoviću, Kotoru…
  • EKSKLUZIVNO: Ešli Zakerman, zvezda drame „Den Braun:Izgubljeni simbol“ Pet godina nakon poslednjeg nastavka trilogije o Robertu Langdonu, filma „Inferno“, vraćamo se vrtlogu obmana u drami „Den Braun:Izgubljeni simbol“. Glavnu rolu, od slavnog Toma Henksa, uzeo je Ešli Zakerman koji, u ekskluzivnom intervju za „TV Novosti“ otkriva da li je pristalica teorija zavere i šta mu je bio najveći izazov
  • Aleksandra Simić o emisiji „Iskreno“ i „Beograde, dobar dan“ na Studiju B Urednica i voditeljka emisije „Beograde, dobar dan“ na televiziji Studio B Aleksandra Simić već pet godina u autorskoj emisiji „Iskreno“ predstavlja i neke od najistaknutijih ličnosti naše javne scene

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

GLOBALNO PREDGRAĐE U ĐARDINIMA:   Kolonijalnu izložbu Aleksandra Denića otvoriće Maja Gojković, ministar kulture