NASTUPA NACIONALNI INKLUZIVNI HOR "ISON": "Koncert Novom Sadu“ danas u kulturnoj stanici "Eđšeg"

S. B.

16. 11. 2021. u 14:57

NACIONALNI inkluzivni hor “Ison“ danas, u utorak, 16. novembra, u 18 časova, održaće u Kulturnoj stanici „Eđšeg“ (Antona Čehova 4) „Koncert Novom Sadu“ u organizaciji Udruženja građana „Vera, ljubav, nada“ i uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Autonomne Pokrajine Vojvodine i Uprave za kulturu Grada Novog Sada.

НАСТУПА НАЦИОНАЛНИ ИНКЛУЗИВНИ ХОР ИСОН: Концерт Новом Саду“ данас у културној станици Еђшег

pres služba grada

Hor „Ison“ predstavlja najbolji primer prakse u oblasti muzičkog stvaralaštva osoba sa invaliditetom, čiji nastupi pokazuju postignuća mladih sa invaliditetom, što doprinosi njihovoj većoj vidljivosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)