KOMEMORACIJA NENADU NENADOVIĆU: Ćerke i supruga slomljene od bola, glumci u suzama odaju poslednju počast večitom dečaku scene (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2021. u 12:25

VEČITI dečak glumačke scene Nenad Neša Nenadović preminuo je u sredu u 57. godini, biće sahranjen danas u 14 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

КОМЕМОРАЦИЈА НЕНАДУ НЕНАДОВИЋУ: Ћерке и супруга сломљене од бола, глумци у сузама одају последњу почаст вечитом дечаку сцене (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: P. Milošević

Pre ispraćaja organizovana je komemoracija u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić”.

Jug Radivojević pročitao je pesmu “Ako si Neša” koju je sam napisao.

– Ako si Neša, verujući si čovek, veliki si učitelj, ostaćeš zapamćen zauvek, bićeš zauvek voljen i tebi će se pričati i ti ćeš biti istinska legenda kako sam te uvek zvao. I ovih 20 godina kada god sam dobio poziv da radim u Buhi, prvo sam njega birao. On je bio x faktor naših podela, znao sam da će brinuti o svima nama, da će nas voleti. Ako si Neša, tvoje mesto je u raju.

Foto: P. Milošević

 

Govor održao Andrija Milošević

Andrija Milošević održao govor na komemoraciji Nenada Nenadovića. Dok traje govor, na video-bimu se vrte fotografije sa Nenadovićevih predstava za decu.

– Životni potpis našeg druga Nenada je njegova porodica, to je njegovo remek-delo. I zato sada imam potrebu da kažem da moramo imati snage da pazimo jedni druge. To je ono što je nama Nenad ostavio – rekao je Milošević.

Foto: P. Milošević

 

Ćerke Jana i Mina, kao i supruga pokojnog glumca Snežana, stigle su na komemoraciju u crnini, držeći se za ruke, slomljene u bolu.

Foto: P. Milošević

 

Komemoraciji prisustvuju glumci Miodrag Radonjić, Predrag Vasić, Đorđe Stojković i Ljubomir Bulajić, a ubrzo su pristigli i glumci Miloš Vlakulin i Milan Kalinić.

Foto: P. Milošević

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024