NEMA PONAVLJANJA, ŠTA SNIMIŠ - SNIMIO SI: Filip Čukanović se oprostio od Laneta Gutovića dirljivom pričom o saradnji

Novosti onlajn

26. 08. 2021. u 11:08

SMRT glumca Laneta Gutovića pogodila je čitav region, a brojne javne ličnosti, njegovi prijatelji, kolege i obožavaoci emotivnim porukama opraštaju se od njega.

НЕМА ПОНАВЉАЊА, ШТА СНИМИШ - СНИМИО СИ: Филип Чукановић се опростио од Ланета Гутовића дирљивом причом о сарадњи

Foto: Instagram

Od glumca se dirljivom pričom o saradnji oprostio i voditelj Filip Čukanović.

- Bio je decembar 2019.kada sam ga pozvao sa idejom da snimimo emisiju "Lično nezvanično". Objasnio sam mu koncept i na iznenađenje svih članova ekipe, pristao je. Rekao je:

- Vozim te sledećeg ponedeljka u ribnjak na severu Vojvodine, nikom to nisam pokazao, tamo pecam i samujem. Imam jedan uslov - nema ponavljanja, šta snimiš, snimio si. Jer ako ponavljam, onda glumim. A ja glumu naplaćujem. Odlično naplaćujem.

Upozoravali su me da se neće pojaviti, da je prek, možda i jeste bio ali prema meni i mom timu je bio kao stariji otac. Ispoštovali smo sve što je tražio a on se otvorio, bez ijednog jedinog razloga, meni mladom autoru. Neopisivo je velika čast. Kasnije je zvao da pita kakav je rejting i da li sam zadovoljan. Veliki, najveći Lane Gutović. Kontakt smo održali do pre nekoliko nedelja, do kada je telefon bio kod njega. Počivaj u miru i hvala na svemu - napisao je Filip na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati