KABARE, PA PROJEKCIJE: U Vrnjačkoj Banji je u toku 45. Festival filmskog scenarija

G. Ćirović

15. 08. 2021. u 12:24

POSLE jutarnje promocije digitalalizovane Kuće scenarija u ovdašnjoj biblioteci "Dr Dušan Radić" i početka simpozijuma o domumentarnom opusu takozvane Češke škole, bogat program trećeg dana 45. po redu Festivala filmskog scenarija koji se do 18. avgusta održava u Vrnjačkoj Banji biće nastavljen u večernjim satima.

КАБАРЕ, ПА ПРОЈЕКЦИЈЕ: У Врњачкој Бањи је у току 45. Фестивал филмског сценарија

Foto: G.Ćirović

Na Trgu kulture u centru prestonice srpskog kontinentalnog turizma publika će večeras od 19 sati biti u prilici da pogleda kabare "Da, to su bili dani", a potom i da na letnjoj pozornici amfiteatra "Danilo Bata Stojković" od 20.30 uživa u projekcijama filmova "Ime naroda" po scenariju Kosta Peševskog, Milovana Vitezovića i Darka Bajića, i "Lihvar" Strahinje Madžarevića.

Za sutra je predviđena promocija knjige "Negovana divljina, film i alternativni film" u ovdašnjoj biblioteci, dok će u takmičarskom programu biti prikazani filmovi "Jedini izlaz" i "Prolećna pesma".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SAMA SAM SE PRIJAVILA POLICIJI Psovao mi mrtvu majku! Dara tukla muškarca od 2 metra - pobesnela na Amidžića: Šta ti je smešno!