KAD BOGATSTVO POSTANE TERET: Na setu telenovele "Kolo sreće"

Jl. B.

16. 07. 2021. u 15:46

KAKO se menja čovek, a kako njegovo okruženje kada se obogati preko noći, saznaćemo od jeseni, na TV Prva, u novoj domaćoj telenoveli "Kolo sreće", koja nastaje u produkciji kuće "Smart medija".

КАД БОГАТСТВО ПОСТАНЕ ТЕРЕТ: На сету  теленовеле Коло среће

Foto N. Skenderija

Prva sezona će imati najmanje 200 epizoda, scenario je adaptirao Dušan Janković, a režiju potpisuju Vladimir Aleksić i Milan Konjević. Glavna junakinja je Mara Raketić, koju igra Nela Mihailović, vredna i skromna samohrana majka dvoje odrasle dece. Rastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak porodice i brige o ukućanima, doživljava obrt kakav se retkima dešava - postaće jedna od najbogatijih osoba u zemlji.

- Serija počinje na pijaci, gde vri život i gde Mara radi. Već u startu vidite da je Mara omiljeni lik. Bila je omiljena u varoši i pre nego što je dobila novac. Nasmejanu Maru svi vole, a nasmejana Mara možda i najteže živi od svih. Ona je čestita, poštena, zdrave pameti, realna, racionalna, veliki borac, uporna i uvek nasmejana i vedra bez obzira kakav i koliki teret nosi, a njen teret je velik jer sadrži tajne iz mladosti, težak život u kom se sama bori da prehrani porodicu, preranu smrt supruga i okolnosti u kojima joj ništa ne ide naruku - otkriva za "TV novosti" Nela Mihailović. - Takva Mara preko noći postaje bogata toliko da može da obezbedi i sebe, i decu, i unuke. Tema serije jeste da li uopšte novac donosi sreću, da li podrazumeva sreću jer možda može doneti neku vrstu zadovoljstva, ako se pametno iskoristi. Nisu ovo nova pitanja, ali je veoma interesantno posmatrati ih kroz prizmu konkretnih likova i njihovog podnošenja tereta bogatstva. Svako se prema tome odnosi onako kakav mu je bazični karakter, a zbog novca neke osobine se brže pokažu. Mislim da će Mara izaći kao pobednica u borbi sa novcem.

Marinu porodicu čine njeni roditelji, sin i ćerka, i preko njih se prelama cela priča, kako za "TV novosti" objašnjava Milan Konjević:

- Kada Mara i njena familija dobiju pare, otkrivaju se novi odnosi, tajne iz prošlosti, prave trilerske priče koje se ukrštaju u tom malom mestu blizu Beograda. Ljudi u manjim sredinama žive isto kao i stanovnici velikih gradova, ali bitnu razliku pravi to što se svi poznaju. Kada su svi povezaniji, jače su i pozitivne i negativne veze. Zato u seriji imamo velike ljubavi i prijateljstva, ali i još veća neprijateljstva i animozitete.

Uloge u seriji tumače i Vojislav Voja Brajović, Jelica Sretenović, Goran Radaković, Ljiljana Dragutinović, Milenko Pavlov, Ljubinka Klarić, Andrej Šepetkovski, Tijana Pečenčić, Zoran Pajić, Vjera Mujović, Ivan Zablaćanski...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)