MILENKOVIĆ DRŽI ČAS: U Čačku počeo međunarodni master klas violine

V. V. S.

07. 07. 2021. u 10:52

U ČAČKU je počeo dvonedeljni međunarodni master klas violine slavnog virtuoza Stefana Milenkovića, u organizaciji nacionalne platforme "Srbija stvara" i uz podršku Turističke organizacije Grada Čačka. Violinski kamp pohađa 13 polaznika, od kojih je troje iz inostranstva.

МИЛЕНКОВИЋ ДРЖИ ЧАС: У Чачку почео међународни мастер клас виолине

Foto Arhiva

- Izuzetno mi je drago da je master klas uspešno startovao i da nas pandemija nije sprečila u planovima, kao i da su pored mladih talenata iz Beograda, Užica, Novog Sada, Pirota i Čačka, sa nama i studenti iz inostranstva - istakao je Milenković.

- Želja mi je da polaznicima tokom dve nedelje, pored svog muzičkog znanja i iskustva, prenesem i veštinu kako da harmonizuju telo, um i duh putem praktičnih i efektnih tehnika biomehanike, disanja, joge i meditacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina