EKIPA SERIJE "IGRA SUDBINE" VEČERAS PROSLAVILA 700. EPIZODU: Kao Novak Đoković obaraju sopstvene rekorde (FOTO)

Novosti Onlajn

29. 03. 2023. u 21:30

TELENOVELA "Igra sudbine" emituje se više od tri godine i drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem naravljenih epizoda.

ЕКИПА СЕРИЈЕ ИГРА СУДБИНЕ ВЕЧЕРАС ПРОСЛАВИЛА 700. ЕПИЗОДУ: Као Новак Ђоковић обарају сопствене рекорде (ФОТО)

Foto: A. Krstović/PRVA

Upravo večeras ekipa serije dočekala je 700. epizodu i tim povodom se okupila na jednom beogradskom splavu. Glumice u svečanim i nesvakidašnjim odevnim kombinacijama i glumci uglavnom u svečanim odelima došli su posle snimanja raspoloženi da proslave jubilej.

Među okupljenima bili su Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Iva Štrljić, Luka Raco, Milica Tomašević, Milan Bosiljčić, Matea Milosavljević, Olja Lević, Ammar Mešić, Saša Joksimović, Sofija Rajović, Staša Radulović, Tijana Upčeva, Barbara Petrović, Jovana Cavnić, Kristina Savić, kao i autori i producenti Nikola Buraovac i Danijel Đurić.

- Videli smo se povodom petstote, evo nas na 700. epizodi, a za hiljaditu obećavamo veliku feštu. Kada smo ulazili u ovaj projekat, imali smo iza sebe iskustvo sa "Istinama i lažima" i očekivali smo slično, ali ova serija je prevazišla i naša očekivanja. Sedamsto epizoda sa ovom gledanošću i ljubavlju publike koju pokazuje prema likovima, to je rekord i za srpsko televizijsko tržište i za region. Ovu seriju Prva televizija planira da nastavi i sve dok nas vole i gledaju serija će trajati. Na neki način osećamo se kao Novak Đoković, pošto je on kao mali sebi postavio neke ciljeve, pa je prevazišao sam sebe. S obzirom na to da smo oborili rekorde i u trajanju i u kvalitetu i u gledanosti i u broju epizoda, "Igra sudbine" se od ovog momenta takmiči sama sa sobom. Obaraćemo i u budućnosti rekorde koje smo postavili pošto konkurenciju nemamo - istakla je Katarina Pavlović, direktor programa Prve televizije.

"Igra sudbine", koja se emituje svakog dana od 20 časova na Prvoj televiziji, poznata je po živopisnim likovima, neočekivanim obrtima, ljubavnim intrigama i skandalima, ali pre svega najčistijim emocijama, porodičnim i prijateljskim odnosima, koji pobeđuju sva iskušenja. Ekipa serije je pogledala kratak kolaž iz pete sezone i podsetila se najdirljivijih i najduhovitijih scena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)