VESELI SE SRPSKI RODE, DO SUTRAŠNJE SLOBODE: Sjajan snimak iz Nikšića najbolje pokazuje snagu i ponos njegovih građana (VIDEO)

Novosti online

13. 03. 2021. u 22:47

SUTRA je dan odluke u Nikšiću. Gotovo šezdeset hiljada građana će imati priliku da potvrdi sve ono što je sa mukom urađeno 30. avgusta prošle godine.

ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ, ДО СУТРАШЊЕ СЛОБОДЕ: Сјајан снимак из Никшића најбоље показује снагу и понос његових грађана (ВИДЕО)

Foto: Facebook

Snimak koji najbolje prikazuje kako se građani Nikšića osećaju, i da među njima ne postoji strah, već neverovatna energija, objavljen je na društvenim mrežama.

Uz divnu pesmu Danice Crnogorčević, "Veseli se srpski rode", mogu se videti kadrovi sa auto-litije koja je održana 7. marta ove godine.

Snimak možete pogledati klikom OVDE.

Bez stranačkih obeležja, ali sa trobojkama i državnom zastavom stotine automobila slilo se iz pravca Vidrovana i Župe nikšićke u gradske ulice i bulevare.

Na kamionima, i drugim četvorotoškašima energija mladosti spremna je da prati DPS u ovom gradu u prošlost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)