MILO PRETI PROTERIVANJEM SVEŠTENIKA! Pomenuo je i vojsku, potpuno je izgubio kompas

V. K.

08. 03. 2021. u 21:11

MORAMO veoma jasno da upozorimo one koji poziciju vlasti, koliko god je obnašali, smatraju kao šansu da uništavaju crnogorski identitet – da im to ne može poći za rukom.

МИЛО ПРЕТИ ПРОТЕРИВАЊЕМ СВЕШТЕНИКА! Поменуо је и војску, потпуно је изгубио компас

Foto Tanjug

Da sve što rade ostaje veoma precizno zabeeleženo, veoma duboko urezano, i da će za to svi koji rade na tome odgovarati - izjavio je predsednik Crne Gore, Milo Đukanović, u intervju za RTV Nikšić.

Komentarišući polaganje venca delegacije Vlade Crne Gore na grob kralja Nikole Petrovića Njegoša, rekao da to vidi kao još jedan incident iz repertara nekompetentnog vladanja.

-U pitanju je vladanje koje uvek pokušava da napravi neki mali incident ili neku malu pakost na štetu prethodne vlasti, ne mareći da suštinski štetu nanosi državi Crnoj Gori i njenim nacionalnim interesima. Mislim da su građani Cetinja to jako prepoznali, na pravi način okvalifikovali i nacionalno odgovorno postupili.

Đukanović se dotakao i nedavne izjavu protojereja stavrofora Velibora Džomića, da je u Crnoj Gori više popova nego vojnika.

- Ako neko misli da može da nam šalje poruke da je u Crnoj Gori više sveštenika Srpske pravoslavne crkve nego vojnika, samo nas opominje da taj nesklad moramo da poravnamo i da ćemo verovatno prirodno ravnati tako da u Crnoj Gori neće biti mesta za one koji u njoj nelegalno borave - rekao je predsednik Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024