MILO HOĆE DA IZAZOVE SUKOBE NA DAN IZBORA U NIKŠIĆU? Knežević jasno poručio: "Đukanoviću gubi u svom rodnom gradu"

Novosti online

08. 03. 2021. u 20:33

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević poručio je da Milo Đukanović planira da izazove sukobe na dan izbora u Nikšiću, koji će se održati u nedelju.

МИЛО ХОЋЕ ДА ИЗАЗОВЕ СУКОБЕ НА ДАН ИЗБОРА У НИКШИЋУ? Кнежевић јасно поручио: Ђукановићу губи у свом родном граду

Foto arhiva

- Demokratska partija socijalista i Milo Đukanović gube Nikšić, njegov rodni grad, i oni sigurno očekuju sukobe, sigurno očekuju tenzije i planiraju da ih isceniraju, jer je više nego jasno da će koalicija oko Demokratskog fronta biti jača od DPS-a i da se u ovom trenutku borimo da sami osvojimo većinu, a to je 21 odbornik, ali svakako želimo da sa dokazanim opozicionim strankama i pokretima u Nikšiću kasnije formiramo parlamentarnu većinu - poručio je jedan od lidera i poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević.

– Meni se čini da priča Đukanovića o nekakvoj srpskoj hegemoniji u Nikšiću, možemo jedino protumačiti kao hegemoniju njegove porodice u Beogradu i u Srbiji, i ukoliko je Đukanović zabrinut za nezavisnost Crne Gore i njen teritorijalni integritet i suverenitet onda bi trebalo da pozove sestru da se preseli iz Beograda u Podgoricu, da pozove svog sestrića Edina Kolarevića da se preseli iz Beograda u Nikšić i da ono što pokušava da investira i da razvija biznis u Srbiji i Beogradu prenese u Crnu Goru – kazao je Knežević gostujući u jutarnjem programu na Pink televiziji.

Kako je istakao, što se tiče Kosovoskog boja i priče Đukanovića oko toga, najbolje se može podvesti pod činjenicu da je Milo Đukanović na talasu Kosovske priče i progona Srba i Crnogoraca sa Kosova i Metohije 1988. godine došao na vlast.

– Preobukao je do sad nekoliko nacionalnih dresova od ultra Srbina do sad nekog ultra Crnogorca ili ultra Dukljanina kom se priviđaju Kosovski bojevi, a u stvari mu se priviđa poraz i onda na svaki način pokušava da dodatno podigne tenzije – jasan je Knežević.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju