SUROVA VLADAVINA OKRUTNOG DIKTATORA BIĆE ZAVRŠENA: Zorica Aleksić - 14. marta ćemo pobediti mafiju, fašizam i prostakluk DPS-a

V.K.

05. 03. 2021. u 13:49

KOALICIJA "Za budućnost Nikšića" nastavila je pobedničku kampanju u najvećem prigradskom naselju Kličevu koje broji preko 16.000 stanovnika. Kandidatkinja za odbornika koalicije, Zorica Aleksić, nekadašanja reprezentativka Jugoslavije u džudou, članica trofejnog kluba „Braća Labudović“ obratila se prisutnima u sportskom duhu!

СУРОВА ВЛАДАВИНА ОКРУТНОГ ДИКТАТОРА БИЋЕ ЗАВРШЕНА: Зорица Алексић - 14. марта ћемо победити мафију, фашизам и простаклук ДПС-а

Foto: V.K.

- Pobedom 14. marta pobedićemo mafiju, fašizam, i prostakluk DPS-a i njegovih satelita. Surova vladavina okrutnog diktatora biće definitivno završena.

Okupljenim pristalicama obratila se i Anica Đurović, takođe kandidatkinja koalicije za odbronika:

- Nikšić treba da preuzmu sposobni i odgovorni ljudi, koji će svojim dolaskom na vlast pružiti punu sigurnost, slobodu, mir, poštenje, znanje i ono najvažnije, čiste ruke. Budućnost naše dece je budućnost Nikšića i Crne Gore, kazala je Đurović.

Ispred pokreta "Za život Nikšića" meštanima Kličeva obratio se kandidat za odbornika, ekonomista Ilija Bulajić,  i naglasio da, kako živi u Kličevu zna za mnoge probleme koje proživljava zajedno sa svojim komšijama.

- Kada mi dođemo na vlast, obećavam da ćemo se zalagati za stvarno  rešavanje vaših problema, naglasio je Bulajić.

Predsednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, osvrnuo se na izjavu Veselina Pejovića, biznismena i vlasnika podgoričkog Kombinata aluminjuma u Podgorici o otpuštanju 600 radnika te kompanije, poručujući  da je, ako to uradi, dužan da im svima isplati otpremnine, a da će nakon toga automatski biti uhapšen:

- Nismo mi robovi ni svojina Vesa Pejovića, ni Aca Đukanovića, ni Bemaksa, ni Brana Mićunovića, ni švercerskih kanala Granda i Mojkovca.

Okupljenima se obratio i Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije.

- Ja nemam nikakve dileme da naš Marko Kovačević, zajedno sa svim ljudima koji se nalaze na odborničkoj listi, zajedno sa svim onim dobrim i vrednim građanima ovoga grada, da on može i da hoće i da želi da preporodi ovo mesto i da može da pokaže jednu novu ličnu kartu Nikšića, kazao je Mandić.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević, koji je odrastao u Kličevu, pozdravio je sve svoje sugrađane i komšije i poručio:

- Dragi moji Kličevljani, izdržali smo trideset godina, pobedili smo 30. avgusta i sad treba 14. marta da potvrdimo tu pobedu i da Demokratsku partiju socijalista jednom za sva vremena pošaljemo u prošlost. Vi ste uspešno odgovorili na taj zadatak 30. avgusta, ne sumnjam da ćete još bolje i još snažnije odgovoriti na taj zadatak 14. Marta, kazao je Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)