NASTAVAK KAMPANJE: Koalicija "Za budućnost Nikšića" u Dragovoj Luci, Kovačević poručio - "Pobeda je sasvim izvesna!"

V.K.

04. 03. 2021. u 16:39

KOALICIJA „Za budućnost Nikšića” nastavila je pobedničku kampanju u Dragovoj Luci.

НАСТАВАК КАМПАЊЕ: Коалиција За будућност Никшића у Драговој Луци, Ковачевић поручио - Победа је сасвим извесна!

Foto: Koalicija "Za budućnost Nikšića"

Predsednik opštine Berane, Dragoslav Dado Šćekić, došao je da podrži koaliciju i kazao:

- Ako je u Beranama počelo zaustavljanje pohare Crne Gore, onda je pečat na to zaustavljanje pohare od strane Demokratske partije socijalista upravo 14. mart u Nikšiću. Očekujem da će Nikšić pokazati da nismo mi slučajno jedna eparhija, jedna episkopija, Budimljansko-nikšićka, i da će Berane i Nikšić konačno staviti pečat na režim koji je uništio Crnu Goru - kazao je Šćekić.

Potpredsednik Nove srpske demokratije Strahinja Bulajić, kazao je da je lista koalicije „Za budućnost Nikšića” najbolja od svih ponuđenih.

- Tu listu nosi Marko Kovačević, koji je naše dete, dete Nove srpske demokratije, Demokratskog fronta. Marko je utemeljen, hrabar, i ono što je meni posebno važno, on je pošten čovek - rekao je Bulajić, da bi se potom okupljenim građanima obratio dr Dejan Bajović:

- Ono što je sigurno je da pred nama stoji dug i trnovit put. Svaki put, koliko god da je dugačak, počinje prvim korakom, a naš prvi korak mora i može biti samo rušenje vladavine lokalnog DPS-a.

Predsednik Socijalističke narodne partije, Vladimir Joković, kazao je da je pobeda koalicije „Za budućnost Nikšića” 14. marta garant za svetliju budućnost Nikšića:

- Kada pobedimo 14. marta, bićemo onakvi kakvi smo uvek bili, nećemo nikoga da provociramo, dovoljno je to što su nas naši građani prepoznali kao dovoljno dobre da preuzmemo odgovornost i da pokažemo da smo najbolji.

Dodatni optimizam ulio je Milan Knežević, lider Demokratske narodne partije:

- U ime naše čvrste, nepokolebljive borbe, u ime ovog mladog čoveka na čelu naše liste, ali i svih ovih časnih ljudi koji su svih ovih godina u prvim redovima fronta, ja vas pozdravljam i pozivam da 14. marta uradite sve da naša pobeda nad DPS-om bude ubedljiva, ne da ih pobedimo, nego da ih ponizimo papirom i olovkom i da im vratimo za sva ona poniženja koja smo doživeli od njih, poručio je Knežević.

Nosilac liste koalicije „Za budućnost Nikšića”, Marko Kovačević, kazao je da je pobeda sasvim izvesna.

- Mi treba da obezbedimo bolji život i za nas i za sve naše sugrađane, da vratimo na pravi put one koji su zalutali i da im pokažemo da smo mi njihova braća i sestre, da imaju našu pruženu ruku, da živimo bolje u budućnosti, jer budućnost za koju se borimo nije budućnost samo za nas, već za sve, istakao je Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)