CAREVIĆ SA KOVAČEVIĆEM: DPS mora postati politička prošlost da bi Nikšić dobio šansu za budućnost

Novosti online

23. 02. 2021. u 17:54

ЦАРЕВИЋ СА КОВАЧЕВИЋЕМ: ДПС мора постати политичка прошлост да би Никшић добио шансу за будућност

Marko Bato Carević

ZNAMO da zadatak nije nimalo jednostavan, ali mi smo u Budvi dva puta pobedili DPS i uveren sam da će tako biti u Nikšiću. Veliko je zadovoljstvo što se plamen slobode koji smo zapalili u Budvi rasplamsao čitavom Crnom Gorom i što će, uveren sam nakon 14. marta, Nikšić povratiti reputaciju slobodnog grada, poručio je predsednik Opštine Budva Marko Bato Carević na sastanku sa nosiocem liste “Za budućnost Nikšića” Markom Kovačevićem.

- DPS mora postati politička prošlost da bi Nikšić dobio šansu za budućnost - naglasio je on.

Carević je istakao da je današnja poseta Kovačevića novo poglavlje u kampanji za predstojeće izbore koji su za sve nas više od običnih lokalnih izbora i koje sa velikom pažnjom ovde u Budvi pratimo.

- Za nas je to potvrda rezultata od 30. avgusta i uvjeren sam da će koalicija koju predvodi gospodin Kovačević ostvariti istorijski rezultat te da ćemo dobiti i drugog predsjednika jedne velike i značajne opštine iz redova Demokratskog Fronta, tačnije Nove srpske demokratije. Građani Nikšića su uvijek bili na braniku slobode kada je trebalo i nema nikakve sumnje da će tako biti i ovoga puta. Zato pozivam sve građane Nikšića da masovno izađu na izbore jer je svaki glas važan i mi se ne smijemo opuštati sve dok u potpunosti ne razvlastimo DPS -  naglasio je Carević.

Istakao je da je čvrsto uvjeren u pobedu, ali prava borba za Nikšić predstoji tek posle 14. marta  kada grad koji je nekada bio industrijski centar Crne Gore treba opet podići iz pepela.

- Kao što su Nikšićani čvrsto i odlučno iz nedelje u nedelju poručivali da ne daju svoje svetinje jer je vera njihova jača od svih neprijatelja, sa istom takvom odlučnošću i hrabrošću se treba izboriti sa nezaposlenošću, otvaranjem novih radnih mesta, smanjivanju socijalnog jaza i vratiti gradu sjaj koji je nekada imao - dodao je Carević.

Smatra da je Marko Kovačević vredan svakog glasa, jer je svojom ličnom hrabrošću uvek bio tamo gde treba bilo da se radi o zaštiti slabijih i obespravljenih, bilo da je u pitanju odbrana nacionalnog srpskog identiteta.

- Zato vas pozivam da svoj glas date čoveku koji je mlad po godinama ali nikako mlad po svom opozicionom stažu i iskustvu i koji se uključio u politiku jedne srpske, tada opozicione partije, kada je to malo ko smio. Tim koji je okupljen oko naše izborne izborne liste garant je da će Nikšićani dobiti odgovornu, demokratsku i poštenu upravu koja će raditi u interesu građana i razvoja grada - poručuje predsednik Opštine Budva.

Još jednom poziva sve građane Nikšića da 14. marta masovno izađu na izbore i svoj glas daju koaliciji ”Za budućnost Nikšića”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)