MANDIĆ OTKRIO KO JE ČUVAO VELJU NEVOLJU U CRNOJ GORI: Mračna veza režima Mila Đukanovića i kriminalnih klanova

Novosti online

12. 02. 2021. u 10:06

JEDAN od lidera DF Andrija Mandić naveo je, u uključenju u jutarnji program na TV Hepi da ima informacije da je Veljka Belivuka u Crnoj Gori štitile bezbednosne strukture režima Mila Đukanovića.

МАНДИЋ ОТКРИО КО ЈЕ ЧУВАО ВЕЉУ НЕВОЉУ У ЦРНОЈ ГОРИ: Мрачна веза режима Мила Ђукановића и криминалних кланова

Foto: EPA/ATA images

Mandić se zapitao kako se to Belivuk našao u Crnoj Gori i to posle smene vlasti i napomenuo da je on imao i značajnu ulogu u kampanji za izbore u Nikšiću.

- U vreme nove vlasti izvesni Belivuk, Velja Nevolja, dolazi u Crnu Goru i niko ga ne pretresa. Velja Nevolja, vođa kriminalne bande čiji je šef u Crnoj Gori, a nalazi se na mestu pomoćnika direktora UP, biva čuvan i štićen na ovim prostorima - rekao je Mandić.

On tvrdi da je Belivuka tada obezbeđivao Zoran Lazović pomoćnik u Upravi policije Crne Gore, prijatelj i kum bivšeg tužioca Milivoja Katnića.

Mandić je izjavio da su kriminalci u Crnoj Gori pod kontrolom Mila Đukanovića.

Kako su pojedini mediji u Crnoj Gori prenosili, Lazović je pre izvesnog vremena išamarao tadašnjeg crnogorskog premijera Duška Markovića usred Skupštine Crne Gore, zbog susreta sa mitropolitom Amfilohijem.

Lazović je tom prilikom nazvao Marovića "Đubre izdajničko", a njegov upad u Skupštinu Crne Gore protumačen je kao vid pritiska i primer svim kolebljivim poslanicima DPS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja