NE PRIHVATAJU UCENE KATNIĆA: ''Na nož'' dočekali ''ideju'' šefa Specijalnog tužilaštva Milivoja Katnića o uslovnoj ostavci

M. SEKULOVIĆ

11. 02. 2021. u 17:52

NE prihavatmo ucene kriminalaca i terorista!!! Nema pregovora.

НЕ ПРИХВАТАЈУ УЦЕНЕ КАТНИЋА: На нож дочекали идеју шефа Специјалног тужилаштва Миливоја Катнића о условној оставци

Foto Jutjub

Ovo je poručio  lider Pokreta za promjene i poslanik DF-a Nebojša Medojević, posle ''predloga'' glavnog secijalnog tužioca Milivoja Katnića da ponese ostavku, ali da zauzvrat poslanici Demokrata i URA odustanu od odustali od predloga za izmenu Zakona o Državnom tužilaštvu i Zakona o Specijalnom državnom tužilaštvu, kojom će biti ukinuto Specijlano državno tužilaštvo a biti izglasan Zakon  o tužilaštvu za organizovani kriminal i korupciju.

- Ti nećeš usvajati zakone države Crne Gore. Moraćeš da se navikneš na neku novu Crnu Goru. Čeka te suočavanje sa sopstvenim poručio je Medjević Katniću, čiju ''ponudu'' je komentarisao i poslanik Demokraatskog fronta i jedan od lidera Nove srpske demokratije Slaven Radunović.

- Poslanički klubovi parlamentarne većine postigli su saglasnost i obavezali se da će izglasati Predlog zakona o tužilaštvu za organizovani kriminal i korupciju. Siguran sam da će se to desiti 18. februara u Skupštini Crne Gore, jer svi smo ozbiljni ljudi, koji poštuju dogovor, kazao je Radunović, koji naglašava da se Zakonom se ne smenjuje Katnić već celi tim.

- To što se Katnić sada setio da podnese ostavku, ne znači ništa, jer je dobar dio strukture kojom on rukovodi u stvari jedna ozbiljna organizovana kriminalna grupa koja je godinama terorisala Crnu Goru i sprovodila naređenja predednika DPS-a, a sve suprotno Ustavu i važećim zakonima. Ne samo da je DF odlučan u nameri da se u Crnoj Gori, najzad, uspostavi vladavina prava, nego to je, ništa manje, i namjra čitave parlamentarne većine. Glavne smetnje na tom putu su Katnić i njegov ,,tim”, današnja Uprava policije i rukovodeći kadar u toj organizaciji. Oni su bili batina kojom se Đukanović koristio u obračunu sa DF-om i svim slobodoljubivim ljudima na ovom prostoru,napisao je Radunović na svom fejsbuk nalogu.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)