VOZAČ AUTOMOBILA SMRTI IMA DOSIJE? Novi detalji tragične pogibije Bogdana Ilića - survali se u jezero da bi izbegli udarac u brdo

V. Đ.

07. 05. 2021. u 07:57

POLICIJA u Majdanpeku podneće Višem javnom tužilaštvu u Negotinu krivičnu prijavu protiv maloletnog L. G. (17), zbog sumnje da je upravljao "pežoom" pod dejstvom opijata i alkohola, kada je automobil sleteo sa puta u jezero Veliki Zaton, u kojem se posle saobraćajne nesreće utopio Bogdan Ilić (19) - saznaju "Novosti".

ВОЗАЧ АУТОМОБИЛА СМРТИ ИМА ДОСИЈЕ? Нови детаљи трагичне погибије Богдана Илића - сурвали се у језеро да би избегли ударац у брдо

Foto: V.Đ.

- Ustanovljeno je da je autom u trenutku nesreće upravljao L. G. - potvrđeno nam je iz izvora bliskog istrazi. - Taj mladić je u krvi imao tragove narkotika i alkohola, a auto je uzeo od oca.

U pokušaju da izbegne udar u brdo, auto se zaneo i survao u jezero, na putu ka Rajkovoj pećini, nedaleko od Majdanpeka. Obdukcijom je ustanovljeno da se nesrećni Ilić udavio, dok su L. G. i V. Đ. (17) uspeli da se spasu, dok je auto u jezeru pronađen prevrnut na krov.

- Maloletnik koji je upravljao kolima ima dosije u policiji, zbog više krivičnih dela - potvrdio nam je izvor blizak istrazi.

- Njemu će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

JAUCI PARALI NEBO

BOGDAN Ilić (na slici), iz Majdanpeka, koji je nastradao pre tri dana kada je auto u kom je bio sleteo u jezero Veliki Zaton, sahranjen je juče na Novom groblju u gradu pod Staricom. Na večni počinak Bogdana su ispratili roditelji, rođaci, drugovi... Jauci su parali nebo kada je sanduk spuštan u zemlju.

Kako je utvrđeno, Bogdan Ilić, koji se u trenutku nesreće nalazio na zadnjem sedištu, nije mogao da otvori vrata od auta, i ostao je zarobljen u njemu. Uzrok smrti nesrećnog mladića je davljenje.

Foto Arhiva

Tragedija bi, verovatno, bila i veća da mladić, koji je bio u autu, koji je išao iza "pežoa" kojim je upravljao L. G., nije dotrčao do jezera i iz vode izvukao V. Đ., koji je plutao po vodi.

Foto Arhiva

- Taj momak ga je dovukao do obale i davao mu veštačko disanje - saznajemo od našeg sagovornika. - Uspeo je da povrati V. Đ., ali, nažalost, Iliću nije bilo spasa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)