KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MARINIKE TEPIĆ: 393 žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini podnele tužbu

Novosti online

22. 04. 2021. u 16:17

OSNOVNOM javnom tužilaštvu u Jagodini danas su predate 393 krivčne prijave protiv Marinike Tepić, od strane žena zaposlenih u javnom sektoru u Jagodini.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ МАРИНИКЕ ТЕПИЋ: 393 жене запослене у јавном сектору у Јагодини поднеле тужбу

Foto: VN

U prijavi piše da je Marinika Tepić tužena zbog postojanja osnovane sumnje da je ista putem sredstava javnog informisanja izvršila krivično delo „Izazivanje panike i nereda“, član 343. stav 2. Krivičnog zakonika Republike Srbije.

U krivičnoj prijavi dalje stoji da je „Okrivljena dana 11. 04. 2021. godine gostovala u emisiji „Utisak nedelje“ na televiziji „NovaS“ i tokom jednog od svojih izlaganja izrekla sledeće : „moj angažman ubuduće evo upravo iz Jagodine, ono što sam odlazeći iz Jagodine čula, grada mraka, sile i tame jeste da gotovo svaka žena u Jagodini, koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze, dobija obavezno telefon za druženje, pa nakon tog druženja, ako se dobro druži može da se zaposli. Da postoje tačno jedinice stambene, objekti, zgrade, koji tome služe i to ću istraživati u narednom periodu“.

Krivičnu prijavu predala je pomoćnik gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović u pratnji advokata Dragana Alempijevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)