NAPADAČ POBEGAO PREMA SLANCIMA: Istraga o pucnjavi na Lešću, počinilac iskoristio pometnju da utekne

Z. U. - A. V. V.

20. 04. 2021. u 20:42

BEOGRAĐANIN Marko Nikolić (24) ranjen je u utorak na groblju Lešće dok je bio na pomenu rođaku Božidaru Nikoliću (31), koji je ubijen pre deset godina.

НАПАДАЧ ПОБЕГАО ПРЕМА СЛАНЦИМА: Истрага о пуцњави на Лешћу, починилац искористио пометњу да утекне

Policija na groblju Lešće / Foto. N. Skenderija

Nepoznati napadač ispalio je nekoliko hitaca u mladića i ranio ga u nogu posle čega je pobegao i za njim se i dalje traga. Povređenog Nikolića su privatnim automobilom odmah prevezli u Urgentni centar i on je, kako smo saznali, u stabilnom stanju. Zadobio je lake telesne povrede.

Prema nezvaničim informacijama, on je odranije poznat policiji, pa u tom smeru ide i istraga oružanog napada na njega. Proveravaju se i nezvanična saznanja da je povezan sa jednom navijačkom grupom.

Pucnjava se dogodila u utorak oko 12 časova, dok su porodica i prijatelji bili na parastosu Božidaru Nikoliću, zvanom Bole, koji je ubijen u "sačekuši" 2011. Prema nezvaničnim informacijama, mladiću je u jednom trenutku prišao muškarac sa maskom na licu i zapucao. Posle pucnjave pobegao je u pravcu Slanaca.

Oko spomenika pokojnog Božidara Nikolića, bili su vidljivi tragovi krvi. Prema rečima radnika JKP "Pogrebne usluge", na pomenu je bilo mnogo ljudi.

- Radili smo na parceli iznad kada smo začuli pucnje, posle kojih je usledila prava pometnja - kažu nam radnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna