VATRA UBILA DUŠANKU: Banatsko Veliko Selo kod Kikinde ne pamti ovakvu tragediju

Novosti online

12. 03. 2021. u 17:41

TRAGEDIJA u kojoj je Dušanka L. (58) iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde nesrećnim sticajem okolnosti izgubila život u kotlarnici porodične kuće juče oko 19 časova, ostavila je neme njene najbliže.

ВАТРА УБИЛА ДУШАНКУ: Банатско Велико Село код Кикинде не памти овакву трагедију

Foto: Arhiva

Slomljeni od bola nakon iznenadne smrti, niko od bliže rodbine nije davao izjave za medije. Zet porodice, Mićo Knežević, jedva je smogao snage da kaže šta se se desilo kobnog četvrtka.

- D.L. je već petnaest godina obavljala isti posao-ložila je kotao na čvrsto gorivo. Nije u pitanju neznanje, već nesrećan slučaj. Izašla je iz kuće u kotlarnicu, koja se nalazi u dvorištu, da naloži vatru kako bi se zagrejali. Žena je ostala naslonjena na otvorenim vratima kotlarnice. Kada je porodici bilo sumnjivo da je već dugo nema, sin je izašao iz kuće da je potraži, ali je ona bila mrtva. Čuo sam da je telo bilo u jako lošem stanju-tužnim glasom - navodi Knežević.

- Pretpostavljam da se Dušanka zapalila, a kako je došlo do nesreće, da li joj je pozlilo ili se otrovala ugljen-monoksidom, ne znam. Bila je divna žena,kulturna, domaćica koja je brinula o domaćinstvu. Strašno je to što se desilo, izgubili smo dobru osobu - kaže Knežević.

Sin koji je pronašao majku, odmah je pozvao Hitnu službu, ali nažalost, lekar je mogao da konstatuje samo smrt.

U kikindskoj policiji rekli su kratko da je istragu sproveo tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

- Nakon obavljenog uviđaja utvrđeno je da je u pitanju bila zadesna smrt-rečeno je u PU Kikinda.

Nesrećna žena je iza sebe ostavila supruga, dvojicu sinova, brata i unuku koji će je na večni počinak ispratiti u subotu, na groblju u Banatskom Velikom Selu.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)