OTIMAO TORBE I TELEFONE STARIJIM ŽENAMA? Uhapšen muškarac iz Zrenjanina zbog serije teških krađa i provala

B.G.

05. 03. 2021. u 14:07

ZRENjANINSKA policija, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila je tridesetogodišnjeg N. B. (30) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo, devet teških krađa i četiri krađe.

ОТИМАО ТОРБЕ И ТЕЛЕФОНЕ СТАРИЈИМ ЖЕНАМА? Ухапшен мушкарац из Зрењанина због серије тешких крађа и провала

Foto: D. Balšić

N.B. je tokom februara i početkom marta ove godine, na ulicama u Zrenjaninu, presretao starije žene i otimao torbe sa novcem, dokumentima i mobilnim telefonima, a na teret mu se stavlja i provala u jedan ugostiteljski objekat iz kojeg je odneo lap top i tehničku robu.

N.B. se sumnjiči da je sa platne kartice, iz ukradene torbe jedne sugrađanke, podigao novac, pa će kako se navodi, protiv njega biti podneta i krivična prijava, da je počinio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Iz četiri otključana automobila, on je ukrao dečija kolica, alat i radio, a većina ukradenih predmeta koji su prilikom pretresa njegovog stana nađeni, biće vraćeni oštećenim vlasnicima.

N.B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest