JEDNA OSOBA POGINULA, ČETIRI LAKŠE POVREĐENE: U Južnobačkom okrugu proteklog dana dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća

Lj.P.

04. 03. 2021. u 12:13

U PROTEKLA 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a četiri su lakše povređene.

ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА, ЧЕТИРИ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНЕ: У Јужнобачком округу протеклог дана догодило се 11 саобраћајних несрећа

Foto: Depozit

U tom periodu na području Grada Novog Sada, dogodilo se devet saobraćajnih nesreća, u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 3. marta, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 371 prekršaj iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 13 vozača i četiri vozila, a zadržana su tri vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)