VATRA GUTALA NA MINUSU: U Srbiji danas tri velika požara, gorele kuće i magacin (VIDEO)

E. V. N.

12. 02. 2021. u 22:19

U PARTIZANSKOJ ulici u Novom Sadu, iza nekadašnje diskoteke "Kontrast", večeras nešto posle 18 sati je izbio požar, u čijem je gašenju učestvovao veliki broj vatrogasaca.

ВАТРА ГУТАЛА НА МИНУСУ: У Србији данас три велика пожара, гореле куће и магацин (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na terenu su bile i ekipe Službe hitne pomoći, ali zasad nema informacija o eventualno povređenima. Vatra je zahvatila jedan magacin, a plamen i gust dim su se mogli videti i u udaljenijim delovima grada.

Kikinda, Foto: Printskrin

Još je nepoznato kako je došlo do požara, a prema prvim nezvaničnim informacijama, vatra je buknula u dvorištu privatne kuće, odnosno njihove kotlarnice koja se nalazi pored magacina jedne firme. Plamen se zatim preneo i na magacin u kojem se prema nezvaničnim saznanjima nalazila oprema za kupatila i grejanje. U požaru koji se dogodio u četvrtak uveče u naselju Kolonija, u Ulici Stevana Sremca, u Kikindi, potpuno je izgoreo socijalni stan u kojem su živeli Anđelija B. (80) i njen unuk Nebojša B. (41), koji ima zdravstvenih problema i nedavno je došao sa lečenja u specijalnoj bolnici u Novom Kneževcu. Niko nije povređen, a skromni stan potpuno je uništen i u njemu više ne može da se živi. Vatru je ugasila Vatrogasna jedinica MUP, uviđaj na licu mesta obavila je policija, ali nije poznat tačan uzrok zbog kojeg je izbila vatra. Brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno je širenje na susedne stanove.

Pirot, Foto: V. Ćirić

U Ulici vojvode Putnika u pirotskom nasenju Nova mala, danas po podne izgorela je kuća Milenka Gocića.

Požar se desio na svega nekoliko stotina metara od Vatrogasne jedinice, koja je munjevito reagovala i sprečila širenje vatre na ostale zgrade u ovom gusto naseljenom delu Pirota. Povređenih nema, ali je materijalna šteta ogromna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)