SUŠILA KOSU, UBILA JE STRUJA? U Mošorinu nastradala devojka M. S, pronašao je stariji brat u kupatilu

Lj. P.

04. 02. 2021. u 20:15

MALOLETNA M. S. (16) iz Mošorina kod Titela, pronađena je bez znakova života u svojoj kući u noći između srede i četvrtka. Nesrećnu devojku su odmah dovezli u Dom zdravlja, ali pokušaji lekara da je reanimiraju, nažalost nisu uspeli, pa su mogli samo da konstatuju smrt.

СУШИЛА КОСУ, УБИЛА ЈЕ СТРУЈА? У Мошорину настрадала девојка М. С, пронашао је старији брат у купатилу

Foto N. Karlić

Devojka je, kako se sumnja, najverovatnije stradala od strujnog udara.

Tragedija koja je porodicu zavila u crno, dogodila se pola sata posle ponoći, a kako se u četvrtak moglo čuti u ovom mestu, šesnaestogodišnjakinju je u kupatilu pronašao stariji brat, po povratku kući.

- Ušao je u kupatilo i zatekao je sestru bez znakova života - ispričao je jedan komšija, vidno potresen nemilim događajem. - Šta se tačno dogodilo, ne znam, ali koliko sam čuo, navodno je fenom ili peglom za kosu sušila kosu i pretpostavlja se da joj je aparat pao u vodu. Strašna je ovo i velika tragedija, sve nas je jako potreslo kada smo čuli.

U kući tragično nastradale maloletnice, svi nemi od tuge i bola za prerano prekinutim životom. Rodbina, poznanici, prijatelji i komšije, dolaze da njenim najmilijima izjave saučešće i pokušaju da pruže podršku u, za njih, najtežim danima u životu.

Šesnaestogodišnjakinja je, kako saznajemo, pohađala drugi razred Saobraćajne škole "Pinki" u Novom Sadu. Pojedini meštani sa kojima smo razgovarali kažu da je bila dobro i lepo vaspitano dete, iz ugledne porodice. Bila je najmlađe od četvoro dece u porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024