PRE DVA meseca U Zemunu je, u Prvomajskoj ulici, pri izlasku iz autobusa nastradao četvorogodišnji Despot.

Milan

23.01.2021. 23:40

То је несрећан случај.... Возач мора да гледа и на друга возила када креће са станице. Није то тако једноставно поготово у Београду... Немојге и њему живот да уништите... Верујем да му није лако

Brankica

24.01.2021. 00:45

@Milan - Da,treba gledati i na druge vozace ,ali ne sme krenuti sa stanice dok ne pogleda da li su sva vrata zatvorena,da li su svi putnici izasli it..morao bi TO znati kao profesionalni vozac.

Logika

24.01.2021. 17:04

@Milan - Prepuni nepregledni autobusi. Kada siđete na stepenice kod vrata ako ste niži nema šanse da vas vozač vidi. Verujem da ni vozaču nije sad lako. Nesrećne okolnosti, ne verujem da je tu bilo bahatosti, neogovornosti. Svako ko je vozio zna i sigurno mu se desilo na tren da izgubi koncentraciju.

Maki

23.01.2021. 23:46

Strasno, BOZE GDE JE OVDE PRAVDA... A ovaj vozac bolje da se zapita dal mu je mesto na slobodi ili u zatvoru.. Tuga za roditelje, preslatko dete, tuga. A roditeljima snage da izgura ju ovo do kraja i da se ovaj vozac kazni i to bas, bas. Da je pametan pa da se preda i prizna svoj greh i za to plati... Kako li moze uopste da spava da mi je znati.?!