BIO SI NAM SVE: Sestra mladića ubijenog u Filadelfiji oprostila se od brata potresnim rečima

Novosti online

15. 01. 2021. u 16:43

JELENA Lončar, sestra mladića srpskog porekla Milana Lončara, koji je u sredu uveče svirepo ubijen u Filadelfiji, objavila je potresnu poruku na Fejsbuku posvećenu nastradalom bratu.

БИО СИ НАМ СВЕ: Сестра младића убијеног у Филаделфији опростила се од брата потресним речима

Foto: Facebook

- Leti visoko moj najbolji prijatelju. Bio si nam sve - napisala je Jelena na svom profilu na Fejsbuku.

Lončar (25) je ubijen u blizini svoje kuće u Filadelfiji nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju dok je šetao psa. Na snimku kamere za nadzor vidi se kako mu je za sada nepoznati muškarac stavio pištolj na grudi dok mu drugi prilazi sa leđa i počinje da mu pretresa džepove.

Napadači su ispalili jedan hitac i pobegli, a mladić je nekih pola sata kasnije podlegao povredama u lokalnoj bolnici bez obzira na pokušaje lekara da ga spasu.

- Milan je bio najljubaznija osoba na celom svetu. Ovo je tako strašno - rekla je njegova sestra Jelena sestra plačući i u neverici držeći i mazeći Milanovog psa.

Vest da joj je brat ubijen čula je na radiju.

- Moja cimerka je odmah otišla na mesto ubistva. Opisala je policiji kako Milan izgleda i pitala da li je ranjeni mladić imao malog psa. Kad su joj rekli da jeste shvatila je da je Milan ranjen - priča Jelena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)