NOVOSTI SAZNAJU Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu

Novosti online

24. 11. 2020. u 10:28

MUŠKARAC L. T., koji je osumnjičen da je u beogradskom naselju Belvil 12. novembra ubio Bojana Mirkovića, uhapšen je, saopštio je MUP.

НОВОСТИ САЗНАЈУ Ухапшен осумњичени за убиство Бојана Мирковића у Белвилу

Foto: Printskrin

Pripadnici UKP uhapsili su posle sinoćne potrage osumnjičenog za brutalnu likvidaciju Bojana Mirkovića koja se pre nepune dve nedelje nedelje dogodila u podzemnoj garaži novobeogradskog naselja Belvil.

Tim povodom oglasio se i ministar MUP Aleksandar Vulin.

- U beogradskom naselju Belvil, 12. novembra, desila se mafijaška likvidacija Bojana Mirkovića. Sa velikim ponosom mogu da kažem da su, u izuzetno kratkom vremenskom periodu, pripadnici Uprave kriminalističke policije i svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspeli da ovo strašno, brutalno mafijaško ubistvo rasvetle do kraja. Sinoć je uhapšena osoba L.T. koju osnovano sumnjičimo da je neposredni izvršilac ubistva. Pre njega uhapšena su i dva saizvršioca, a sa L.T. sinoć još jedan kao i njihovi neposredni pomagači koji su pokušavali da ga prebace na prostor Bosne i Hercegovine i da izbegnu pravdu - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna